ERP partner West-Vlaanderen

De eigenschappen van een goede ERP partner

Ontdek onze toepassingen

ERP partner West-Vlaanderen

Eigenschappen

erp pakket | erp partner | centraal gegevensbeheerUw ERP partner vormt de basis van de volledige toepassing van de software. U moet kunnen rekenen op zijn advies en ondersteuning. Daarom moet een goede software partner over een aantal goede eigenschappen beschikken.

Bedrijfskennis

Is uw partner thuis in uw sector? Elk bedrijf heeft zijn eigen prioriteiten. Het is belangrijk dat uw ERP partner hierop kan inspelen en het geschikte advies kan geven als het nodig is.

Softwarekennis

Kent uw ERP partner het systeem door en door? Hij moet er namelijk voor zorgen dat de software correct is geïnstalleerd en dat u en uw medewerkers de software op de juiste manier toepassen. Bovendien moet uw ERP partner op de hoogte zijn van alle mogelijkheden van het systeem.

Ervaring

Heeft uw ERP partner al vaak succesvol een ERP pakket uitgewerkt? Uw partner moet de nodige ervaring hebben met het uitvoeren van de software. Ga de referenties van uw partner na.

Ondersteuning

Hoe wordt u na de invoering van de software verder bijgestaan? Uw ERP partner moet na de invoering van de software de nodige assistentie bieden. Zorg ervoor dat u weet wat deze ondersteuning precies inhoudt.

Advies

Kunt u rekenen op het juiste advies? Uw ERP partner moet ervoor zorgen dat alle informatie duidelijk is en dat alle vragen beantwoord zijn. Bovendien moet u de zekerheid hebben dat alle informatie correct is en dat uw partner het systeem tot in detail kent.

Duurzame samenwerking

Ziet u een blijvende samenwerking met uw ERP partner? Het is belangrijk dat uw bedrijf zal groeien door het investeren in een ERP-systeem. Een goede samenwerking is hiervoor essentieel.

Ontdek onze ERP pakketten.

Op zoek naar een ERP partner regio West-Vlaanderen? Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Meer informatie? Contacteer ons