De vele mogelijkheden van bedrijfssoftware

Terug naar nieuws

Bedrijfssoftware, mogelijkheden van een ERP pakket

Het gebruik van een goed werkend ERP pakket in uw bedrijf heeft onmiskenbare heel wat voordelen. Veelal worden echter niet alle mogelijkheden van wat deze bedrijfssoftware kan bieden benut, vaak gaat het slechts om een klein percentage. De overige onderdelen blijven ongebruikt op de plank liggen, hoewel ze zeker ook kunnen bijdragen om de bedrijfsprocessen nog meer de gaan optimaliseren. Om u te overtuigen van de meerwaarde van de verschillende modules in onze ERP oplossing overlopen we graag even de verschillende mogelijkheden. Omdat onze software modulair is opgebouwd spreekt het voor zich dat u ervoor kan kiezen om met enkele basismodules te starten, en op termijn andere ERP modules te gaan activeren.

Verschillende modules: van planning tot facturatie

Onze TraxOne software is opgebouwd uit 10 verschillende modules, die we even kort aan u voorstellen. Contacteer ons gerust voor uitgebreide informatie, onze ervaren medewerkers geven u graag een extra woordje uitleg.

  1. Met de planningssoftware tilt u het beheer en de planning van de projecten in uw bedrijf naar een nog hoger niveau. In een oogopslag heeft u een compleet zicht op de verschillende lopende en/of afgeronde taken, hun actuele status, de haalbaarheid van deadlines, of er al dan niet voldoende resources beschikbaar zijn, ... Dit alles laat u toe om uw klant op een duidelijke en transparante manier te informeren.
  2. Als u over een groot klantenbestand beschikt is het quasi onmogelijk om alle contactgegevens zelf bij te houden. Een CRM-systeem helpt uw bedrijf met al uw klantenrelaties en interacties, zowel voor huidige als potentiële klanten. Zo kan u nog beter inspelen op hun verschillende noden.
  3. Een goede verkoop, verzorgde offertes, heldere overzichten en statistieken: in tijden van digitalisering kan uw bedrijf niet langer zonder. Met de module verkoopbeheer in onze software stuurt u uw salesteam op een uiterst efficiënte manier aan.
  4. Omdat u een duidelijk inzicht wil in alles wat er binnen uw bedrijf wordt aangekocht heeft u goede aankoopsoftware nodig. Het gecentraliseerd beheer van uw aankooporders, al dan niet automatisch gekoppeld aan uw stockniveaus, was nooit eerder zo overzichtelijk.
  5. Vanuit onze TraxOne bedrijfssoftware genereert u zonder enig probleem uw verschillende facturen, of het nu gaat om voorschotfacturen, facturen met vaste percentages en bedragen, gebaseerd op een bestelling, of effectief uitgeleverde producten en/of diensten. De handige rapporten die worden aangeboden helpen u bij een vlotte opvolging van betalingen.

Maar onze bedrijfssoftware biedt nog meer ...

  1. Dankzij een state of the art website module kan u zonder technische kennis uw website uitbouwen en uw online visibiliteit verhogen. U publiceert eenvoudig extra inhoudspagina's, productfiches, nieuwsberichten, ... Een online shop mét betalingsmogelijkheden of een beveiligd klantenportaal behoren tot de vele mogelijkheden.
  2. Bij magazijnbeheer is het bijhouden van de verschillende parameters van groot belang. Zo wilt u permanent controle hebben over de aantallen die binnenkomen en weer buitengaan. Dit speelt een belangrijke rol bij het op peil houden van de stock. Maar ook voor de correcte registratie van in- en verkopen is het essentieel dat alles grondig wordt bijgehouden.
  3. Stem uw HR-management zoveel mogelijk af op de noden van uw bedrijf en van uw medewerkers. Op elke afdeling moet er voldoende personeel actief zijn en moeten de werkkrachten over de juiste competenties beschikken. Maar personeelsbeheer gaat uiteraard nog veel verder dan dat.
  4. Fleet management is belangrijk in elke bedrijf. Wanneer u vloot over veel bedrijfsvoertuigen beschikt is het belangrijk om hun verschillende parameters nauwlettend te monitoren. Met onze software krijgt u verregaande inzichten in de locaties van uw voertuigen, de staat waarin ze verkeren, ... Zo heeft u op één centrale plaats toegang tot alle cruciale informatie van uw wagenpark.
  5. Projecten geraken vaak in de problemen wanneer het niet voor elke medewerker duidelijk is wie precies wat moet doen. Dit soort zaken moeten dan ook zo efficiënt en transparant mogelijk worden geregeld, wat kan met het gebruik van professionele projectbeheer software. Wat uiteraard ook de communicatie naar uw klanten toe zal verbeteren.

Meer informatie? Contacteer ons